Какви консумативи за автомобили и мотори да си купите

5180

Притежанието на автомобил е голямо удобство, позволяващо изминаване на дълги разстояния за кратко време. Въпреки това, колата е съставена от множество отделни, но работещи в синхрон, системи, чиято изправност трябва да се поддържа. В тях често се използват консумативи, като филтри, течности, свещи и т.н. Какви се предлагат в Maxcar и за какво служат? Кои са най-подходящи за покупка?

Какво представляват консумативите за автомобили и мотори

Представляват компоненти на различните МПС системи. Това са части с определен период на работоспособност, по време на който се изхабяват и износват. При смяната им се възобновява пълноценната работа на автомобила, камиона, мотора.

Maxcar

В едно МПС, консумативите могат да са много и най-различни. Сред основните и важните са машинното и хидравлично масло, въздушните, маслени и горивни филтри, запалителните свещи. В Maxcar още са достъпни лагери, гуми, акумулатори, гумени уплътнения, спирачна течност и антифриз.

Какви видове се предлагат в Maxcar

С дейност от 2014 г. днес онлайн магазин Maxcar е доста богато зареден с качествени консумативи и авточасти. Сред най-популярните и предпочитани са акумулаторите, автомобилните масла, стелките и много други аксесоари.

Кога се сменят

Резервните части след време на употреба се износват и според Maxcar смяната се извършва приблизително на следните периоди:

  • двигателното масло – на всеки 10 хил. километра;
  • свещите се сменят след изтичане на експлоатационния период на старите и в зависимост от пробега на автомобила;
  • след 40 хил. километра се сменят износените авточасти от спирачната система, течността на хидравликата, задвижващата система;
  • въздушните и салонни филтри се подменят приблизително на всеки 20 хил. километра пробег на автомобила, а най-удачното време е есента;
  • горивните филтри се подменят приблизително на всеки 5 години, но при по-ранно износване се поставят нови;
  • заедно с двигателното масло е редно да се подмени и масления филтър;
  • ангренажният ремък се подменя приблизително на всеки 60 до 100 хил. километра.

Защо лоялните клиенти на онлайн магазина постоянно се увеличават

От Макскар държат много на лоялността към клиентите и политиката им на работа е насочена в тази посока. Предлагат високо качество и достъпни цени. Предлагат квалифициран съпорт, съдействат при възникнали трудности относно връщането или подмяната на продукти и осигуряват прилична гаранция на всяка стока от сайта.