Как да комбинирате дамска риза? Топ най-добрите идеи за 2022г.

7436

В случай че дамските ризи са едни от най-любимите ви дрехи, но имате някакви затруднения за комбинирането им, можете да се възползвате от многото съвети за последните тенденции в модата. Разнообразието от цветове, размери, материи и съчетания, които можете да получите, ги поставят на първо място за най-популярните при официални и ежедневни случаи. В онлайн магазините за нови и втора употреба дрехи ще намерите истински находки, с които да попълните гардероба си и всичко това на топ цени.Дамски ризи

На какъв материал да се спрете?

Според сезона можете да изберете по-плътни или феерични материи. Част от тях са полиестер, лен, вискоза, памук с лен и други. Има и много модели втора ръка, които да се окажат безценни находки за вашия стил и идеален външен вид.

С какво да съчетаете дамската риза?

За да сте с прекрасен външен вид, можете да правите различни съчетания с дрехите си. Класиката при комбинациите е с панталон или пола особено ако трябва да изглеждате стилно и елегантно. Можете да добавите и сако, ако сте на работна среща и се налага да изглеждате официално. Напоследък много модерна е комбинацията с дънки и панталони с висока талия. Така изглеждате спортно-елегантно и можете да си позволите да отидете на кафе, разходка, пазар в този вид, а също в офиса и на работна среща. Освен това можете да съчетаете и с не толкова официална пола – от дънков, джинсов или кожен плат и да постигнете същия ефект.

5 идеи за стилно носене

За да разнообразите визията си, можете да разгледате няколко идеи как да сте стилни при носенето на дамска риза:

1. Завържете краищата отпред

дамска риза

Широките модели, които стоят по-свободно и са за ежедневието и по-екстравагантната визия, можете да завържете отпред. Ако решите копчетата да са разкопчани, отдолу можете да облечете потник или тениска. Комбинацията с широка пола до коляното е идеална за летните вечери.

2. Носете под пуловер

женски ризи

Можете да облечете дамска риза и под пуловер. Така само яката и маншетите могат да се показват и е добър избор за зимата – хем стилно, хем топло.

3. Облечете вместо връхна дреха

дамска риза отгоре

Те могат да се носят и като връхни облекла. Има опция да завържете отпред, както и да поставите колан на кръста, както при палтата. Много модерно ще бъде, ако сте с рокля.

4. Пъхнете я в пола/панталон

дамска риза с панталон

Дамската риза пъхната вътре в панталон или пола, както и при дрехи с висока талия, са една от топ тенденциите. Много елегантно и едновременно подходящо за ежедневието.

5. Носете я свободно

дамска риза отгоре

Има и опция да я носите свободна отгоре върху панталона. Визията е небрежна и много стилна.

Предлагат се различни комбинации, които да бъдат стилни, спортно-елегантни, екстравагантни. Те ще ви позволят да се чувствате удобно в подобен вид дрехи и да ги носите при всеки повод.