Декорация на дома със стикери за стена: Нищо по-лесно от това!

1584

Стикер за стена, декорация за стая палмово дърво кокосИдеята за декориране на стените изобщо не е нова, но днес това е по-лесно от когато и да било.  Един супер бърз и уникално ефектен начин да украсите и промените интериора са така наречените стикери за стенa.

Няма нужда да притежавате специални умения, за да боравите с тях успешно. Те са винаги на разположение, готови да ви помогнат да сътворите мечтания интериор и екстериор.

Да, точно така, едно от най-големите предимства на съвременните декоративни стикери за стенa, е че те са напълно водоустойчиви и залепите ли ги надеждно веднъж, можете спокойно да забравите за тях – единствената поддръжка, от която се нуждаят е да ги минавате от време на време с навлажнена кърпа, за да ги поддържате в изрядно състояние.

Ако вече сте намерили подходящо място за украса, то тогава не се колебайте, защото модерните стенни стикери със сигурност ще отговорят на всички ваши изисквания – както за естетика, така и за издръжливост. А най-хубавото е, че се лепят изключително бързо и чисто.

А разнообразието от цветове и форми, в които се предлагат в kartini.bg, е наистина огромно!

Декорация на дома със стикери за стена: Нищо по-лесно от това! 1Винилов стикер за стена, декорация за стая

Какви повърхности могат да бъдат украсени със стикери за стена?

Можете да залепите стикерите върху различни повърхности. И не само по стените, а и по тавана, мебелите, вратите и където още пожелаете.

Например, върху тапетите. Ако тапетите по стените вече са ви доскучали и искате да разнообразите по някакъв начин декора на дома си, спокойно може да заложите на издръжливите стикери. С тяхна помощ могат да бъдат реализирани всякакви идеи – цветни петна върху базов едноцветен фон, да се постигне ефекта на окачена на стената картина или група от картини – това са само няколко от милионите идеи, които чакат да бъдат осъществени!

Декорация на дома със стикери за стена: Нищо по-лесно от това! 2Оригинален 3D стикер за под – поток – украса на дома

Съвременните декоративни стикери за стени могат успешно да прикрият всеки един дефект по вашите мебели, подова настилка, огледала, хладилници, керамични плочки и така нататък. Не само, че ще добавят повече разнообразие в интериора, но и ще ви спестят доста пари от подмяната на захабените мебели.

За да тествате издръжливостта им, може да започнете с нещо по-скромно, а след като се уверите, че всичко е точно така, както сте си го представяли, вече единствено въображението може да постави някакви граници!