вторник, април 23, 2024

Щастливи с 8 елементарни стъпки

Бъди себе си

Няма нужда да се правиш на такъв, какъвто не си. Колкото и грубо да звучи това е истина. Остави хората да харесват истинското и реалното в теб, а не някаква фалшива личност.

Прави това, което ти харесва

Една от най-простите и елементарни методи за постигане на тази цел. Със сигурност имаш дейности, които те карат да се чувстваш прекрасно. Зарежи всичко останало и отдели време за себе си.

Следвай мечтите си

Не прави грешката на мнозина да се страхуваш от успеха. Следвай смело своята цел и направи всичко възможно за да я постигнеш. Силата на промяната е в теб, вселената слуша теб, вдигни високо глава и направи мощен старт към върха!

Прекарвай повече време със семейството си и хората, които обичаш
Има ли какво да говорим повече относно това? Не!

Тренирай

Човече, нямаш представа каква релаксация ще ти донесат високите нива на допамин в тялото след физическата активност. Не ми ли вярваш? Ами ще си поговорим след половин час на кростренажора! 🙂

Слушай музика

Това е най-добрият наркотик, който можеш да дадеш на мозъка си. Тук искам да спомена, че ако го комбинираш с хобито ти, рискуваш да изпаднеш в еуфория.

Прави повече добри неща

Опитай често да помагаш на хората около теб, било с каквото и да е, но без да търсиш нещо в замяна. Някой ден таза добрина може да се възвърне многократно (при мен се е случвало).

Не се впрягай толкова

Научи се да не ти пука за всяко едно нещо, освен ако не смяташ да промениш света. Колкото повече се тормозиш с излишни казуси, още толкова ще объркаш и деня, който може да бъде прекрасен с умели ходове.

Последно

Още по темата