вторник, юни 11, 2024

За какво е полезен шампоанът с арган

Аргановото масло е продукт, който се използва в козметиката от хилядолетия. Не случайно още е известно като “перлата на Мароко”. Аргановото масло притежава изключителни качества, които спомагат за забавянето стареенето на кожата и косъма.

Също така маслото от арган е богато на витамин Е, Омега 3 и 9 есенциални мастни киселини, което го превръща в незаменим помощник в грижата за косата.

Предимствата при използване на шампоан с арган

Има много предимства да използвате шампоан с арганово масло. Поради изключителните свойства на маслото, то успява да възвърне обема на косата Ви, като същевременно и придава блясък, здравина и ефирност. Прави я по-мека и привлекателна за всички около вас, като възстановява увредените фоликули и почти напълно премахва цъфтежа на крайщата на косата.

А за дамите с по-буйна коса, само няколко капки от шампоана могат да укротят и най-дивата и непокорна грива.

Най-добрият шампоан с арган на добра цена

Едно от най-важните свойства на шампоана с арган, е че той действа като основен защитен фактор срещу вредните влияния на околната среда и UV лъчите, които изсушават и състаряват косата Ви.

Аргановото масло е естествен подмладител на косъма. Благодарение на силното съдържание на мастни киселини и най-вече линоленова, арганът възвръща и балансира естественото овлажняване на косъма и действа като мощен антиоксидант.

Шампоанът с арган от Козметик лайн придава блясък и съвършенство на косата Ви. Той се грижи за косъма по-цялата му дължина, като спомага за обемът, здравината и еластичността на косата.

Също така шампоанът подхранва скалпа на главата, подхранва сухите и късащи се крайща, като ги хидратира и възстановява.

Маслото с арган, съдържащо се в шампоана подпомага разресването и пречи на накъсването на косъма.

Улеснете грижите за косата си и започнете да използвате шампоан съдържащ арганово масло. Малко количество от него и втъркване в косата и кожата на главата Ви ще направят чудеса със здравината и обема на косата Ви още в края на първия месец.

Шампоанът с арган е подходящ продукт както за мъже, така и за жени. Той се използва за всякакъв тип коса и е предвиден за ежедневна употреба. Още след първите няколко измивания ще усетите чувствителна промяна.

Последно

Още по темата