вторник, юни 11, 2024

Как да направим сутиенът незабележим с помощта на силиконов гръб

Лятото е най-подходящият сезон за дрехи, които разкриват повече от тялото ни. Казват, че в големите жеги е хубаво да се носят дълги крачоли и ръкави от леки и проветриви материи.

Също така, моделите трябва да са достатъчно широки, за да не възпрепятстват свободното преминаване на вятъра през тях. За хубаво или лошо, ние рядко спазваме тази повеля и предпочитаме да излагаме на показ възможно най-много кожа. Не пропускайте слънцезащитния спрей, независимо дали сте планирали посещение на плаж или басейн.

Да се върнем на дрехите. Често пъти те са доста оскъдни, което поставя някои ограничения по отношение на бельото. Не е за предпочитане последното да е на показ. По тази причина тук ще отделим специално внимание на сутиени със силиконов гръб. Това просто, но уникално по своето същество приспособление, носи много ползи.

Силиконовият гръб и презрамки са почти невидими. С тяхна помощ можем да си позволим топове с открити рамене и гол гръб, както и  подобни модели рокли, без да се налага да изпадаме в неудобни ситуации поради липсата на бельо.

Вярно е, че някои модели са приспособени именно да се носят без сутиен. С допълнителни подплънки и подсилване на правилните места, дрешките стоят уникално. Не всяка жена обаче се чувства комфортно, когато й липсва съответната подкрепа на гърдите. Това важи както за дамите с малък бюст, така и за плюс размерите. И в двата случая може да не постигнете нужния ефект.

Именно тук на помощ идва незабележимия силикон. Той е толкова удобен, че спокойно може да си го носите и с по-затворени одежди. Здравината тук не е проблем. Силиконовият гръб няма да ви изневери. Металните елементи на правилните места го правят не по-малко практичен от стандартните модели.

Презрамките не винаги са задължителни. Сутиени с подвижни такива са много функционални, от гледна точка на носенето на бюстиета или изрязани мотиви. Прозрачният материал ни позволява да ги носим, дори когато дрехата не е снабдена с такива.

Такъв тип бельо е изключително подходящо и за прозрачни материи. В комбинация с телесни цветове, сутиенът ще стане абсолютно невидим. На практика с него нямате никакви ограничения по отношение на тоалетите.

И ако вече сте започнали да кроите планове за следващите си вечерни излизания, осигурете си необходимите сутиени, за да носите тоалетите си с удоволствие.

На страниците на Bul Bel ще намерите всичко, за да изглеждате зашеметяващо във всяка дреха, на всеки повод или през всеки сезон.

Изкушенията, на които ще попаднете, са не само практични, но дори задължителни за дамското шкафче с бельо.

Последно

Още по темата