вторник, април 23, 2024

Защо да се доверите на акумулаторите от Energizer

Много водачи на МПС търсят надеждни и качествени, дълготрайни и висококапацитивни батерии, които безпроблемно да работят дълго време. Сред тях са акумулаторите Energizer, за произхода и предимствата на които ще стане дума по-долу.

Какво не знаете за марката Energizer

Зараждането на бранда Energizer датира от 1886 г., а към днешна дата принадлежи на американската компания Johnson Controls. Тя заема 40% от европейския пазар на автомобилни акумулатори. Днес фирмените продукти са с висок рейтинг на доверие сред европейските и американски потребители. На какво се дължи това и кое ги отличава от всички останали?

Какви са предимствата на акумулаторите Енергизер

Когато водачите на автомобили или камиони са в търсене на акумулатори от най-висок клас, голяма част от тях се насочват именно към продуктите на Energizer. Те се отличават със следните характеристики:

  • нисък саморазряд;
  • устойчивост към вибрации;
  • възможност за престой до 1 година без загуба в капацитета;
  • отлично ниво на безопасност поради наличието на специален предпазен клапан;
  • дълъг експлоатационен живот;
  • висока стартова мощност;
  • възможност за съхранение и отдаване на голямо количество енергия;
  • внедряване на високи технологии, най-отличаващите сред които са PowerFrame и Lifecycle. Първата е базирана на усилена решетка, устойчива на корозия, която е един от разпространените признаци за преждевременна повреда на съвременните батерии. Втората технология позволява увеличаване на зарядно-разрядните цикли от 2 до 4 пъти в сравнение с продуктите на конкурентните брандове.

Какви батерии предлага компанията

Продуктовата гама от акумулатори на Energizer е доста разнообразна и се предлагат модели за автомобили и тежкотоварни камиони. Сред предпочитаните серии се нареждат класическите фирмени решения, които според производителя, са подходящи за МПС до 2000 година.

Plus серията е аналог на Varta Blue Dynamic и се отличава с повишен стартов ток. Препоръчва се за колите със стандартно оборудване. Premium решенията са с най-добри технически и експлоатационни характеристики. Те са за съвременните луксозни возила, но без start-stop система. Premium AGM са изключително ефективни и проектирани за високомощните превозни средства. Елиминирани са всякакви течове на електролит и нужда от обслужване.

Какви са съветите на експертите при избора

Специалистите съветват, при избора на онлайн търговец за покупка на качествени, ефективни и надеждни акумулатори под марката Energizer, да се обръща внимание на тези с висок процент на положителни мнения в мрежата. Препоръчва се пазаруване от специализираните магазини, където внимателно подбират своите доставчици и партньори, а качеството и цените на стоките са винаги с добро съотношение.

Последно

Още по темата