събота, май 18, 2024

На спа хотел във Велинград

Има много планински градчета в България, които привличат туристи със своята красота и доброто отношение на хората, които живеят там. Те комбинират много добре планинския и селски туризъм , които са много привлекателни за чужденците. Един от тези планински курорти е Велинград Спа (Spa Velingrad). Мястото, на което е разположен градът е едно от най-слънчевите места в България. Там слънчевите дни са с 20% повече, отколкото в другите части на страната. Градът е малък и спокоен, но за сметка на това се намира в близост до най—големите центрове. Разположен е на на един час път от София и недалеч от третия по големина град Пловдив. На територията на градът има над 80 минерални извора, заради които много хора наричат Велинград Спа столицата на балканите. Доказано е, че минералните води на Велинград Спа съдържат всички минерали и влияят благоприятно върху човешкото тало. Много хора идват тук за да лекуват травми чрез къпане във водите или вътрешни болести чрез пиенето им.

По време на своята почивка във Велинград имате възможност да се насладите на комбинацията от свеж планински въздух, природни красоти и качествена почивка в лечебните води от изворите на Велинград Спа.

Всеки един спа хотел във Велинград предлага различни изгодни предложения по време на цялата година, които включват нощувки, закуски и ефективни Уелнес терапии. За туристите, който са избрали да се доверят на туристически пакети Велинград предлага много намаления и отстъпки. Ако сте гости на който и да е хотел Велинград , като цяло ще ви очарова с гостоприемните хора, които живеят там и тяхното отношение към туристите.

Един от хотелите подходящи за почивка във Велинград е MAXI Спа Хотел Велинград (MAXI Spa Hotel Velingrad), спа центъра на който се захранва от цели два извора с минерална вода. Единия използва за пиене, другия за спа процедурите. MAXI Спа Хотел Велинград предлага на гостите си още басейни, сауни, парни бани, фитнес, конферентни зали, механа с прекрасна кухня. Там ще намерите уют и топло отношение, всичко необходимо за качествена почивка във Велинград. Други хотели във Велинград Спа са Уникат Спа хотел Велинград, Гранд хотел Велинград (Grand Hotel Velingrad) и още много други. Но който и хотел Велинград да изберете, трябва да бъдете сигурни, че ще бъдете обслужени много добре.

Последно

Още по темата