четвъртък, май 16, 2024

Модерни видове столчета за хранене

Столчетата за хранене на бебета не са просто част от интериора на трапезарията или детската стая. Те осигуряват удобство за децата и спокойствие на родителите. Освен това са цветни и снабдени с различни екстри, което носи радост на малчуганите. Затова изборът им е много важен. Голямо разнообразие на модерни столчета за хранене може да откриете в онлайн магазина КИДСО.

Удобни и безопасни столчета с модерен дизайн

Храненето на бебетата често се превръща в изпитание за майките и татковците. Столчето за хранене е точно това нещо, което ще направи този процес по-лесен и е предпоставка за спокойствие на родителите и забавление за малките палавници. Затова тези артикули са толкова търсени от семейства с малки деца, а изискванията към тях стават все по-високи. Столчетата трябва да са удобни, функционални, безопасни и красиви.

Столчетата за хранене, предлагани от КИДСО, се отличават с модерен дизайн и са в различни  приятни цветове – син, розов, зелен, бял или ефектна комбинация от разцветки. Те могат да се съобразят както с пола на детето, така и с интериора на стаята.

Изделията са изработени от висококачествени безвредни материали. Родителите знаят от собствен опит, че храненето на бебето често е съпроводено с цапане и разсипване на храна. Затова е предвидено повърхностите да се мият лесно, без да остават никакви петна от засъхнала храна.

Столчетата със заоблени детайли са по-лесни за чистене. Те са и по-безопасни, за да не се нарани бебето на някой остър ъгъл. За сигурността на малките палавници са предвидени и 5-точкови обезопасителни колани с меки подложки. Столчетата могат да се поставят върху всякакви повърхности, защото имат противоплъзгаща основа.

За да могат децата да се хранят заедно с родителите си на масата, височината може да се регулира в различни позиции, а поставка за крачета дава допълнително удобство. Столчетата са леки и лесно могат да се пренасят. Друго предимство е, че се сгъват и заемат малко място в дома или в колата.

Модерни видове столчета за хранене 1

И за да е забавно за детето, към някои от моделите има цветни играчки, което отвличат вниманието на малчугана при хранене. Много харесвани от децата са столчетата с интересни форми, например на симпатично мече. Този модел може да се трансформира според различните места и условия за хранене. Той може да се използва, като висок стол за хранене, нисък стол или като приставка за стандартен стол.

Модерни видове столчета за хранене 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Многофункционални маркови столчета за хранене

Онлайн каталогът на КИДСО предлага столчета от реномирани марки за детски артикули като ZIZITO, Chipolino, Lorelli, Kikkaboo, Chicco и др.

Съвременните столчета се отличават с много екстри. При многофункционалните модели конструкцията дава възможност за регулиране на облегалката до легнало положение и регулиране на седалката във височина.

Предвидени са места за чаши и шишета и дори кош за играчки. Друго удобство е опцията за регулиране на плота и за закрепване на табличката към задните крачета на столчето. Някои детски столчета имат колелца за лесно придвижване със спирачки.

Модерни видове столчета за хранене 3

Някой практични модели дават възможност столът да се трансформира в удобен шезлонг, който може да се използва още от раждането на бебето. Столът за хранене има възможност за регулиране на височината и 4 позиции на наклон на облегалката, разполага и с подвижна табла. Той има подплата от приятна, мека дамаска, която се почиства лесно. Гриф с играчки осигурява занимание на детето. Столчето за хранене е с 4 колела, за да можете лесно да го местите.

Модерни видове столчета за хранене 4

Много актуални са и дървените столчета, които са харесвани от младите родители с модерно „зелено” мислене. Продуктите са едновременно екологични и красиви.

Каталогът на КИДСО предлага многофункционално столче за хранене 3 в 1 с ротация. То може да се ползва като високо столче за хранене, ниско детско столче или повдигащо столче, поставено върху обикновен стол. Седалката е с възможност за завъртане на 360° и може да се застопорява в 7 позиции. По този начин тя се позиционира лесно според предпочитанията на родителите, без да се налага да се мести  самото столче.

Моделът разполага с два комплекта крачета – къси и дълги. Ако се махнат краката, столчето се превръща в адапторно, което може да бъде поставено върху обикновен стол за възрастни.

Модерни видове столчета за хранене 5

Табличката за хранене на столчето е подвижна и има предпазител от долната страна, който предотвратява изхлузване на детето. Този модел може да се носи по време на пътуване и дори при ходене на гости или посещение на ресторант, което обикновено е изпитание за родителите.

Снимки: kidso.bg

Последно

Още по темата