вторник, март 26, 2024

Мъжки дизайнерски часовници

Въпреки че има разнообразие от бижута, които мъжете да носят, един от най-често срещаните аксесоари, които мъжете избират да носят, е часовникът. Ако имате вкус към лукса и търсите не само часовници, който ще допълва изтънчения ви стил, тогава нашата страница за часовници Chasovnici-bg.com има селекция от препоръки за мъжки дизайнерски часовници.

Преди да разгледате мъжките дизайнерски часовници, винаги е полезно да знаете различните видове часовници, които съществуват, и вида повод, за който са най-подходящи. Има 5 основни категории часовници и ние ще разгледаме 3 днес, те са: часовници за дрехи, часовници за водолази и часовници за пилоти.

Дизайнерски дрес часовници

Часовниците за дрехи са може би най-лесно разпознаваемите, да не говорим за един от по-класическите дизайни от тези основни категории. Класическите мъжки часовници обикновено имат изцяло бял циферблат и черна кожена каишка. Те са прости като дизайн, но също и като функция с малко или никакви усложнения като дата или дисплей, но нищо в сравнение със спортните мъжки часовници.

Ние разполагаме с разнообразие от различни дизайнерски часовници от марки като Junghans, Raymond Weil и Seiko. Нашият най-добър избор ще бъде първо мъжкият часовник Toccata Black Leather Strap на Raymond Weil.

Този часовник е с класически дизайн със сребрист корпус и опростен циферблат с удебелени римски цифри. Единственото усложнение на този часовник за мъже е дисплеят за дата, който може да се намерите от дясната страна на циферблата. От друга страна, ако търсите часовник с по-елегантен мъжки дизайн, тогава препоръчваме и автоматичния часовник Junghans Max Bill.

Този часовник има гладка черна кожена каишка за разлика от предишния модел Raymond Weil. Той е изработен от мека телешка кожа и също така има опростен циферблат само със светещи маркери в точките 12, 3, 6 и 9 часа. Този часовник е с елегантен стил и е много подходящ за събитие с черна вратовръзка, където външността е от ключово значение.щвейцарски часовник

Дизайнерски водолазни часовници

Часовниците за гмуркане са часовници, които се носят от тези, които работят под вода в морето и могат да се гмурнат на дълбочина до 200 м, но обикновено са до 100 м. Въпреки че във филмите за Джеймс Бонд часовниците за гмуркане са били виждани с костюм, те не са начинът, по който обикновено се носят, тъй като те са часовници за работа, а не за мода.

Марките мъжки часовници, които предлагаме и които проектират водолазни часовници, включват Sinn, Victorinox, както и Alpina. Първият от нашите дизайнерски часовници за гмуркане е Swiss Army I.N.O.X на Victorinox. Професионален водолазен часовник.
Този часовник е водоустойчив на 200 метра и се отличава с красива сребърна гривна и син циферблат, които съответстват на нюансите на морето. Характеристиките му включват светещи стрелки и маркери, както и дисплей за дата за оптимална функционалност. Вторият модел за гмуркане според нашите препоръки е часовникът Seastrong Diver 300 на Alpina.

Този смел изцяло син часовник също е модел, който показва цветовете на океана с подходяща синя рамка. Характеристиките на този часовник включват светещи стрелки и маркери, 300 метра водоустойчивост, както и дисплей за дата. Тези часовници са идеални за тези, които се гмуркат както за хоби, така и за работа.

Дизайнерски пилотски часовници

часовници за пилотиПилотните мъжки часовници също са проектирани опростено и също са по-големи от нормалните часовници. Целта на този дизайн е те да са лесни за четене и точни, преди да се носят върху якето на пилота с по-голяма корона, така че часовникът да може да се управлява, докато носите ръкавици. Пилотните часовници не са часовници, които се носят за изискани вечери, те са по-скоро практичен часовник, по-подходящ за небрежен бизнес стил.

Някои от марките, които правят пилотски часовници са Movado, Hamilton, както и Alpina. Първата от нашите препоръки за пилотен часовник SE Pilot Retrograde Watch на Movado.
Този часовник показва смел дизайн на сребърна на цвят верижка, съчетан с кралско синьо. Характеристиките му включват ретрограден минутен рефлектор, както и допълнителен циферблат за секунди, вечен календар и ретрограден циферблат за месец и ден. Вторият часовник в нашите препоръки за пилотни часовници е часовникът Khaki Pilot Auto на Hamilton.

Той е със смел дизайн и здрава сребърна на цвят верижка и черен циферблат. Този циферблат е с широк дизайн, типичен за пилотските часовници. Мъжкият часовник се захранва от автоматичен механизъм и разполага с дисплей за дата, ден и светещи стрелки.

Ако имате някакви въпроси относно мъжките дизайнерски часовници, които са споменати в тази публикация, тогава можете да се свържете с нас чрез нашия онлайн магазин Chasovnici-bg.com.

Последно

Още по темата