вторник, юли 9, 2024

Кои видове колиета предпочитат мъжете

Колиетата отдавна са надскочили ограниченията на чисто женската употреба. Днес те са любим аксесоар не само на дамите, но и на мъжкия пол. Това предопределя допълнителното разнообразие, на което се радваме, но ето кои видове мъжки колиета се оказват предпочитани и с какво предизвикват вниманието.

Летни мотиви

Няма как да ги пропуснем, особено през горещия сезон. Колиета с котвичка или каишка, наподобяваща емблематичните морски възли са най-подходящото нещо, което може да украси шията ви.

Морските нюанси, като всички вариации на синьото и зеленото, са съвсем на място. Ако искате да завършите картинката, най-лесният начин е да си купите съвпадаща гривна.

Колие с плочка

Тук имате неограничено поле на действие. Едва ли ще ги използвате по подобие на някои военни навици за установяване на самоличността. Все пак имате възможност да гравирате това, което носи някакъв дълбок смисъл за вас.

Следващият път, преди да си направите татуировка с името на любимата, просто го гравирайте на сребърната (златната) плочка. Така много по-лесно ще смените обекта на обожание, без да се подлагате на болезнени процедури за премахване на татусите.

Религиозна класика

Повече или по-малко, голяма част от нас са вярващи. Ако искате да го заявите и на околните, спокойно може да украсите колието си с кръстче. Всеки друг символ, който олицетворява вашата принадлежност, може да намери приложение и не се колебайте да го използвате.

Колиета за двойки

Не е задължително те непременно да се предлагат като такива. Просто може да си направите взаимен подарък, който само най-наблюдателните ще отгатнат.

Носенето на еднакви колиета, или допълващи се такива, не само е оригинално. Това е жест към любимия (любимата), който заявява недвусмислено къде ви влече сърцето.

В зависимост от дрехите

Обърнете внимание на облеклото. За съжаление не всяко колие е подходящо за разнообразните ви аутфити. Ако не се съобразите с това, рискувате да попаднете в комична ситуация.

Привидно небрежният спортно-елегантен стил печели по точки. На него му отива почти всичко. От семпли и едва забележими накити до масивни колета.

Що се отнася до бройката, ако решите да сложите повече от едно колие наведнъж, спестете си други по вид накити. Дължините трябва да са различни, иначе ще изгубите търсения ефект, тъй като бижутата ще се препокрият.

Намерете своите нови, любими аксесоари. Нека те бъдат отличителните ви белези и вашият неповторим, индивидуален стил.

Последно

Още по темата