събота, май 18, 2024

Какво да очакваме от скока с бънджи?

Скачането с бънджи е занимание за смелите и силните. Нищо не може да се сравни с удоволствието да се изправиш лице в лице с риска, надсмивайки се над страховете си. Затова и феновете на този екстремен спорт продължават да се множат – съвременният живот изисква от нас да бъдем волеви, непреклонни пред трудностите и успешни. Скокът с бънджи ни стимулира именно в това отношение, а още по-хубаво е да знаем, че можем да го реализираме съвсем наблизо – от Дунав мост 2 (повече за това на Adventures.bg)
За всички, които отдавна си мечтаят да изпитат подобно невероятно преживяване, ние ще се опитаме да помогнем с няколко съвета.
Общото ви здравословно състояние от съществено значение
За да се насладите на екстремното преживяване, необходимо е да сте в добро общо здравословно състояние, защото в противен случай рискувате може да се превърне в истински кошмар. Особено рискови са хората, които страдат от астми, сърдечно-съдови заболявания, нестабилно кръвно /много високо или твърде ниско/. Ако имате някакви травми, които все още не са напълно излекувани, също е по-добре да отложите скока, докато се възстановите напълно.
Внимавайте какви храни и напитки приемате преди скока
В никакъв случай не трябва да сте употребили алкохол или други вещества, които могат да забавят реакциите ви. По време на скока трябва да сте в абсолютно бодро състояние, за да отреагирате адекватно и да се радвате на истинска наслада от преживяното.
Какво да очаквате от скока с бънджи
На първо място, невероятно удоволствие, което се обяснява с повишените нива на адреналин и свързаното с това освобождаване на ендорфини. Ще почувствате огромен прилив на енергия, усещане за неизмеримо щастие, с две думи, целият свят ще бъде в краката ви. Страхотно, нали?
Психическото напрежение изчезва на мига, сякаш стопено от вълшебна пръчица. Мускулите в цялото тяло се разтягат и укрепват, а рефлексите се подобряват. Вие се превръщате в съвсем нов човек – пречистен, обновен, зареден с много сили и енергия. Рестартирате ума и тялото си и продължавате напред, към мечтите си!

Последно

Още по темата