вторник, юни 11, 2024

Какви летни колички ще намерите в Ozone?

Лятото е прекрасен сезон, в който все по-често можете да извеждате своето бебе на разходка. Ето защо ви препоръчваме да обърнете внимание на модерните и качествени летни колички. Те се различават от класическите по това, че са изработени от по-леки и дишащи материали. По този начин осигуряват комфорт на детето и предотвратяват неговото прегряване в жегите. В модерните онлайн магазини ви очакват многофункционални и атрактивни летни бебешки колички на едни от най-добрите марки. Кои са те и какви са характеристиките?

Какво ще ви предложат хубавите летни колички?

Ако изберете един по-висок клас лятна количка, ще осигурите на вас и на вашето бебе много повече комфорт и екстри. Олекотените материали, от които е изработена, ще ви позволят лесно да я пренасяте и да маневрирате из града. Моделите от среден и висок клас предлагат сенници с UV защита и възможност за разгъване, което осигурява повече комфорт на малчугана. Платът не трябва да е плътен, защото под сенника е възможно да се развие висока температура. Качествените артикули са изработени от лек и дишащ материал.

Хубавите модели са сгъваеми, за да бъдат по-лесни за прибиране в колата или носене като ръчен багаж в самолет. Ще разполагате с просторен кош, в който детето ще се чувства спокойно и комфортно, без да му е прекалено горещо. Включени са още аксесоари като мрежа против насекоми, чанта за детските принадлежности, чадър и други.

Кои са най-харесваните модели в Ozone?

Всички летни колички са качествено изработени, но спрямо цената си се разделят на среден, висок и нисък клас. Онлайн често може да намерите и намаления. Благодарение на това дори луксозни модели могат да бъдат поръчани евтино. Ще ви представим няколко от най-харесваните варианти:

  • Chipolino Twister, 360° – седалката се завърта, за да виждате детето. Изработена е от водоустойчив плат с олекотена алуминиева рама. Има мрежа за проветрение, голям кош за багаж и свалящи се колела. Бихте могли да я сгънете лесно с една ръка;
  • Chicco Trolley Me – лека и маневрена, подходяща за бебчета от самото им раждане до 15 кг. Облегалката се регулира в различни позиции, има сенник с прозорче и поставка за крачетата. Обезопасена е с 5-точков колан. Сгъва се лесно и бързо. В комплекта получавате и дъждобран;
  • Lorelli Fiorano – изработена е за употреба от деца между шест месеца и три години. Разполага с голям кош за пазаруване с капацитет 2 кг, сгъваем сенник с козирка, предпазни колани и удобна регулируема облегалка. Подложката за крачетата също се регулира, а при необходимост може лесно да сгънете лятната количка до компактен размер.

Погрижете се вашето малко съкровище да получи най-доброто и да се наслади на дълги и приятни разходки.

Последно

Още по темата