четвъртък, юли 11, 2024

Какъв фаянс да изберем за банята, съвети от Gaudi-DS

Изборът на качествени и красиви модели фаянсови плочки стои в основата на добрите интериорни резултати, като в онлайн магазин Gaudi-ds.com ще откриете разнообразни видове, в актуални цветове. Топ цените са също присъщи за това място, където има по нещо за всекиго, налично в 24/7 достъпен онлайн каталог.

Как да изберем фаянс за баня

Плочките за баня са онази част от интериора, която обмисляме изключително внимателно. Важно е, и то много, да закупим фаянс, който ни допада във всяко едно отношение, включително и цената. Добра идея е да се позовете на актуалните в момента тенденции, също както и да не пропускате да обърнете внимание на неща като:

  • Площта на зоната за къпане и нейните архитектурни специфики;
  • Нивото на практичност и функционалност, които искаме да постигнем;
  • Дизайнът и цветовото оформление на фаянсовото покритие. Изборът на ефектен акцент в случая е силно желателен – мотив, рисунка и др.;
  • Размерът на на фаянса – имайте предвид, че по-големите плочки са подходящи за просторни бани, а малките за такива с ограничена площ;
  • Усещане за СПА преживяване – за да сте част от него всеки ден, заложете на луксозните решения и инвестирайте в личния си комфорт;
  • Произходът на покривния материал;
  • Стилът – класически, ретро, минималистичен, Рустик и др.;
  • Цена.

Може да се каже, че инвестицията в качествени фаянсови плочки може е дори задължителна. И колкото по-прецизен бъде изборът ни, толкова по-впечатляващи резултати ще успеем да постигнем. Нека бъде точно така с Gaudi-ds.com!

Какви са актуалните тенденции

Все повече се залага на изтънчените и стилни решения, които се определят като топ тренд при фаянса за баня. Те са невзискателни и се вписват отлично към всеки интериор, бил той арт ориентиран или сдържано класически, с леко встъпление към креативния модернизъм. Неутрална основа с ярки и дръзки акценти или умело съчетани интензивни цветове, които в комбинация не излизат извън границите на допустимото, но в същото време са и нещо много по-различно от просто плочки.

Защо да се доверим на Gaudi-ds.com

Тук ще откриете изгодни във финансов план предложения за фаянс, които са налични в голямо разнообразие. Купете висококачествени плочки за баня в предпочитания от Вас стил и се отнесете отговорно към обособяването на санитарното помещение.

Последно

Още по темата