вторник, юни 11, 2024

Как да отгатнете най-добрия подарък за вашия партньор

За разлика от дамите, мъжете не обичат излишните приказки и често наистина не знаят как да ви подскажат, че искат даден подарък   

Общуването между двата пола носи своите предизвикателства. Те, за съжаление, не изчезват, нито като сила, нито като вид, когато говорим за по-близки отношения и връзки. Причината е проста: мъжете, за разлика от дамите, не обичат излишните приказки, те често дори не знаят как да ви подскажат за желанията си.

Е, какво ви остава, освен да гадаете, за да покажете специалното си внимание и положените усилия за избраните подаръци?!

Опитайте се да сбъднете мечтите му, наблюдавайки предварително в каква посока се е фокусирал вашият партньор:

Отдавна отлагана покупка

Вероятно мъжът до вас отдавна отделя средства за голяма покупка, на която все не й идва ред. Може би неведнъж я е споменавал, докато сте в магазина, но вие не сте се задълбочили по темата. Явно тук се крие ключът към загадката.

Намерете начин да съфинансирате идеята, или направо да го изненадате с това, което не е успял досега да си позволи, в името на семейния бюджет и общите ви разходи.

Време за хобито

Мъжете, както и всеки от нас разбира се, обичат времето за себе си. То е все по-ценно и става все по-голям лукс да си го отделим. И преди всичко, обичаме да го правим за хобито си, за което наистина трудно се намира време.

Никога няма да сбъркате, ако добавите нов аксесоар в колекцията му за любимото занимание. Нещо, което е не само красиво, но и функционално, за да му се наслаждава при всяка удобна възможност.

Съвременни технологии

Не познаваме представител на силния пол, който да откаже хай тек придобивка. С нея животът става не само по-комфортен, но и много по-интересен.

Дори и да не е смятал да си купи нещо такова, вие няма как да не предизвикате в него вълнение и радостни чувства. Дали това ще е смарт джаджа, или друга вещ, плод на съвременните технологии, вече зависи от останалите му предпочитания, а подборът е във вашите ръце.

Обратно в детството

За какво сме мечтали всички ние като малки?

Със сигурност има нещо такова, което навремето е липсвало по магазините или просто родителите ни не са имали достатъчно доходи, за да ни го подарят. Сега е моментът да действате.

Както знаете, мъжете остават цял живот деца, само играчките им стават по-скъпи. Телескоп или бинокъл, джага маса или радиоуправляемо возило, шах, позлатен медал…

Изборът е толкова голям, че оставяме на вас да се вдъхновите на Presents.bg.

Последно

Още по темата