вторник, март 26, 2024

Automotive Day във Враца

На 8 декември 2022 г. от 13:00 ч. Аутомотив Клъстер България, Хайкад Инфотех и Дигитален иновационен хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер България ще проведат Automotive Day in Vratsa за индустриалните предприятия в областта.

Събитието ще събере в конферентната зала на Общински съвет Враца представители от автомобилната индустрия и компании, предоставящи решения и методи за оптимизация на производството, Индустрия 4.0, енергиен мониторинг, устойчиво управление и други.

Automotive Day in Vratsa ще бъде открит от кмета на община Враца Калин Каменов. Хайкад Инфотех ще проведе семинар на тема „Умните машини и интелигентните софтуери“, в рамките на който ще се дискутират концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулации на роботизирани процеси, квалификации и обучение на младото поколение.

Програмата включва още представяне на Дигитален иновационен хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер България. Фокусът ще бъде върху Индустрия 4.0 и решения за умно производство, киберфизични системи и мобилна роботика, технология за децентрализирано управление и предсказуема поддръжка, енергиен мониторинг и устойчиво управление.

В края на събитието ще бъде представена фирма Интелигентни системи за сигурност и ще се предостави възможност за осъществяване на контакт с нови потенциални бизнес/изследователски партньори.

Можете да заявите участие на имейл maria.mircheva@automotive.bg.

Последно

Още по темата