събота, май 18, 2024

6 причини защо да ползвате нови кашони при преместването си

Опаковане, залепване, подреждане – пфу! Преместването е пътешествие, буквално. Но купуването на чисто нови кашони може да ви осигури така необходимото спокойствие.

Не е тайна, че преместването е едно от най-големите начинания в живота – от планирането до опаковането. Ето защо трябва да сведете до минимум потенциалните стресови фактори, доколкото можете. Един от начините да направите това е да инвестирате в нови кашони за преместване.

Хората често избират използвани кашони от приятели или местни фирми, за да се опаковат за преместване си. Но закупуването на чисто нови кашони може да ви спести разочарования, когато сте по средата на преместването. А когато камионите за преместване дойдат, на всички би ни било доста добре малко спокойствие.

  1. Новите кашони за преместване са лесни за разпознаване

Когато купувате нови кашони за преместване, получавате серия от еднакви такива. Това означава, че цялата информация, която ще напишете върху тях, вероятно ще бъде на едно и също място върху всеки кашон, което ще ви улесни в бързото идентифициране на нейното съдържание. Това е много по-лесно, отколкото да се опитвате да запомните дали чашите за кафе са в кутията от библиотеката или в кутията от магазина на ъгъла.

  1. Новите кашони са по-лесни за подреждане

Няма значение колко кашони сте успели да съберете отстрани на пътя. Ако те не се подреждат добре, проектът ви за опаковане може да се разпадне на парчета. Фирмата за преместване, която сте наели, може да осигури нови кашони, които ще се подреждат добре в камиона за преместване, без да има риск да се смачкат при транспортирането.

  1. Новите кашони за преместване се намират също толкова лесно, колкото и употребяваните

Въпреки че вашата фирма за преместване продава нови кутии за преместване, тя не е единствената, която предлага хрупкавия картон, за който копнеете. Намирането на нови кашони при преместване е лесно – можете да ги купите в железарските магазини и в по-големите вериги магазини за офис консумативи.

  1. Новите кашони са по-чисти

Нека си признаем, че макар картонените кутии втора употреба да са по-евтини от новите, по-новите ще бъдат много по-чисти. Не забравяйте, че картонът е материал, който животинките обожават – той е чудесно място за укриване на гризачи, които обичат да използват картона, за да си правят гнезда. Новият ви дом трябва да бъде ново начало. Те може да са сладки, но най-добре е да се придържате към нови кашони за преместване и да оставите мишките зад гърба си.

  1. Новите кашони са по-здрави

Картонените кашони в разцвета на силите си са здрави и могат да предпазят дори деликатната Ви посуда, ако опаковате предметите си правилно. Колкото и да са здрави, кашоните не са вечни и след всяка употреба стават все по-крехки. Не позволявайте дъната на им да изпадат, когато се премествате, защото сте взели безплатните (но преизползвани) кашончета от книжарницата. Използвайте нови кашони за преместването си, за да сте сигурни, че вещите ви ще стигнат безопасно от точка А до точка Б.

  1. Новите кашони се предлагат в различни размери

Свържете се с фирмата за преместване или с магазина за железария, за да получите подробна информация за различните видове кашони, които могат да продават. Може би смятате да вземете някои кутии втора употреба за по-малки предмети, но вероятно можете да закупите всички от размерите, от които се нуждаете.

Последно

Още по темата