вторник, април 23, 2024

5-те от най-известните и класни марки часовници за силния пол

Разбира се, че популярните производители не оставят без внимание и дамите, но някои часовници са истински хит сред мъжете

Какво е за вас ръчният часовник?! Може да бъде практичен аксесоар, а също така и белег за високия ви статус и с него умело да подчертаете луксозния си начин на живот.

Всеки представител на силния пол има нюх към качествените придобивки, независимо от тяхната цена. Понякога тя може да се окаже напълно приемлива, а в друг случай да изглежда непостижима, но афинитетът към скъпите находки в личната колекция остава валиден във всяка възраст.

Ето кои са водещите марки мъжки часовници – толкова известни, че предизвикват възхищение с рекламите си и могат да бъдат разпознати от пръв поглед.

Производители, доказали се във времето и гарантиращи завидна устойчивост на моделите, пълноценен комфорт и елегантна изработка.

Casio

Изключително разпространени на пазара и лесно могат да ви подскажат на чия марка принадлежат. Техните многобройни разновидности, в различни параметри на бюджета, са ги превърнали в особено предпочитани за клиентите по цял свят.

Може да ги носи всеки от вас, а също ги избират и известните личности, сред които спортисти, актьори, телевизионни водещи.

Rolex

Марка, която е оставила трайна следа – с уникална визия и свои отличителни характеристики. Неслучайно е предпочитана от платежоспособни господа.

Тези шедьоври на часовникарския бизнес могат да допълнят официалните и ежедневни тоалети, да се превърнат в акцент и несъмнено да им се наслаждавате ежедневно, все едно гледате произведение на изкуството.

Patek Philippe

Тяхната механика им е донесла славата на най-точните часовници в света. Моделите притежават висок стил и оригинално излъчване, които се квалифицират като неповторимо бижу за своите собственици. Сред тях са бизнесмени, ВИП и кралски персони. Може да се каже, че всеки от тях е истински късметлия.

Hublot

Марка, създадена през 80-те години, сравнително нова на фона на традиционните „динозаври“ в бранша. Съвременният дизайн, необичайните гумени каишки се явяват доста атрактивни за динамичните мъже.

Първите модели наподобяват люк на кораб, което изненадва като решение, но пък привлича интереса на привържениците на нестандартния стил и любителите на морските аксесоари.

Компания, чийто творения оказват огромно въздействие върху света на модата, преоткривайки нови тенденции и предлагайки изцяло различен поглед.

Cartie

Френският бранд, сътворил едни от най-пищните бижута, превръща своите часовници в изтънчени и бляскави екземпляри с внушителна визия.

Тук имат думата ценителите на хармоничните извивки, изяществото и богатството от скъпоценни камъни, които предоставят луксозен завършек на украшенията, отмерващи времето.

Ако търсите изцяло оригинални продукти, посетете онлайн магазин Timer.bg, където ще се потопите в многообразие от световно известни часовникарски марки и над 13 000 модела дамски, мъжки и детски часовници.

Последно

Още по темата